ISOREX garandeert uw privacy! Deze privacyverklaring is van kracht vanaf 25 mei 2018.

Wij willen graag enkele persoonsgegevens van u verzamelen zodat u kan blijven genieten van de voordelen die ISOREX te bieden heeft. Deze persoonsgegevens zullen m.a.w. enkel worden gebruikt voor onze communicatiedoeleinden. Dit zowel voor de prijsaanvragen, orderverwerking en facturatie, alsook willen we u op de hoogte houden van promoties, events, productinformatie, enz. Wij kunnen en zullen dit echter alleen maar doen wanneer wij daarvoor uw actieve toestemming hebben verkregen. U kan steeds uw persoonlijke voorkeuren aanpassen door ons te mailen.

Wanneer belangrijke wijzigingen in dit document worden aangebracht, zullen we nogmaals om uw toestemming vragen. ISOREX respecteert de privacy van alle subscribers en zorgt ervoor dat de persoonsgegevens die u verstrekt vertrouwelijk worden behandeld.

Als u geen nieuwsbrieven of informatie over onze producten of diensten wenst te ontvangen, kan u op elk moment en zonder motivatie bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor deze doeleinden (dit door unsubscribe aan te klikken in één van volgende mails die u van ons ontvangt of door te mailen naar info@isorex.com). In dat geval zullen wij vanaf de intrekking uw persoonsgegevens niet meer verwerken voor commerciële doeleinden.

Geef hier uw toestemming:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.